kaklimah

kaklimah

Tuesday, 6 December 2011

ianya pasir????

assalamualaikum wbt semua :)

korg penah g pantai takk?
bahasa omputeh ny beach
mase g pantai, korg suke bwat istana pasirt takkk?
kalo kaklimah memg xbwat laa sb kaklimah xreti :P

so, skrg kaklimah nk tnjk kt korg mcm2 yg blh d bwat dgn pasir kt pntai ^_^

istana pasir tgi woooo :P

ape tuuu? :P

lompat ohh katak lompat

eh3..beruang tuuu tgah minum

lumba tgn, lumba!

kretip kannn? mcm2 diorg bwat ^_^


p/s : haihhhhh..bile lahhh kaklimah nk jd org yg kretip sket? apa p0n xboleh! :P

31 comments:

Iffah Afeefah said...

hebatla

kak limah asal profile xde

susa nk jejak gni

khaifaiz said...

kretip ler... terpesona tengok

Anak Wak Mail said...

kretip giler..kalau saya buat,,ntah jadi apa pon xtahu la..haha

Anamarza said...

menarik, klau kita yg buat tah apa je yg jd

Dik betul la kata Iffah Afeefah tu, letak la link blog senang org nak berkunjung balas :)

dill said...

sangat awesome!

dill.

L said...

heheh.. terpegun sebentar. subhanaallah..

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Yatie Awang said...

akak pun sama tak pandai bak seni2 ni...tapi kalau dah macam ni rupanya..ya Allah..dah terlebih pandai ni

niesa said...

sy pun tak sekreaktif mcm ni menjahanamkan lg adelah...

sekamar rindu said...

salam...

memang kreatf...mcm2 bentuk ada..

H.J said...

pasir diorang keras..tak pe..haha

konde said...

wow kreatif tuh korang yang buat


Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Saiazuan said...

perghhh tangan siapa la yg buat senin mcm ni..hebat!!! :D

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

ABC said...

terbaikk..^^

Zaza Fakharuldin said...

masyaallah cantiknye sculpture tu. saye prnah pi trip ngan all my graphics friends and we went to Scarborough and we have to make sculpture using sand too. it was amazing !

ieda said...

uisssh dasat kan .. kreatip betul ! ...

teha said...

suke yg 1st ! cantekk sngt2 !

Kella said...

walawehh... hebat! =D

Caythrine Amanda said...

Smart n kreatif..

[PCL] said...

kreatif..perlu akan kesabaran yg tinggi, salam singgah bw dari pcl sampai ke sini.

kotak bulat said...

fuhh..kreatif btul..

h A n Y S said...

Coooooool...kretif gilaaaa.. :D

msredcheesecake said...

Msred try buat sand castle yg kecik je pun tak jadi... Tak cun pun..hhee

Edy Fee said...

perghhh gempak giler ni.....buat pakai pasir jew

Bally Da Shoe said...

whoa!! mintak buat istana pasir tu satu...

Totie@Tomy said...

huhu saya kalu buat istana pasir tak secantik ni..hehe

Cik Sara said...

giler kreatip.....jadi sungguh depa buat ek..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa kreatif laa.. moon nak wat istana pasir yg secoettt tu jer pon..xreti..hahaha..

Hanih Borhan said...

lawa betoi Ya Allah hai...dok try buat tak pernahnya nak jadi2...haha

Juliet_iRa~" said...

wahh kreatifnyaa...:)

aimie amalina said...

gagagaga
dulu dok pd ade la wat istana pasir, x dan tinggi dah berderai jatuh
kekekee