kaklimah

kaklimah

Tuesday, 13 December 2011

^_^

assalamualaikum wbt semua :)


hye olls..ehehe..ad sape2 rindu kaklimah takkkkk? :P
actually, rase mcm xtau nk update belog ni dgn entry ap T_T
xpe lahhh..kaklimah blogwalking j laaa k belog korg eh??

nt dh ad idea, kaklimah update laa lg ^_^

chocolate indulgence





p/s : teringin nk mkn kek ni..sape nk blnje? *mengidam*

26 comments:

Cik Sara said...

Heee...cik sara balik kampunglah kak limah... tapi bila dah back to college, cam hilang pula mood nak karang cerita..heee

Lea Isnawi said...

kek tu nampak sedap!!!

rindu ngan kak limah, jangan lari jauh2 sgt taw

Totie@Tomy said...

kek ni kalau pi secret recipe yang ni saya beli dan wajib..pastu yang lain2 tu kdang2 jerk makan...hehe

Anamarza said...

Belanja akak kek chocolate indulgence tu, terliur menengoknya, nak buat sendiri tak terbuat huhu

lieynanilaz said...

saya belanja kak.limah bayar boleh??..kihkih.

miloais milo said...

jom kaklimah... gi SR makan kek!

Anak Wak Mail said...

saya!!rindu kak limah!hehe

sedapnya kek tu,,bila la kak limah nak belanja..;)

khaifaiz said...

sdpnye kek cokelat... feberet tu

dill said...

halamak..kek ni mmg heaven ah!

dill.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sy belanja dalam mimpi je nak tak? hehehehhehe~

My Name is Mar said...

wee..my favret kek! =D

ieda said...

wah2 same je ngan akak .. petang2 tadi rasa macam teringin jewwwww

h A n Y S said...

jom! saya blanje, kaklimah baya..hehe..;D

sekamar rindu said...

salam..

hehehe..sr belanja laa..:))

Faaein Talip Roy said...

wah.. rindu dengan kak limahhhhhhhhhhhhhhhh...


nak kek tu..

belanja kitew pulak.. hehehehe.. XD

Yatie Awang said...

ini pun entri juga tahu hehehe..

mekasih ye bagi kek

Iffah Afeefah said...

nk cheese cake

niesa said...

feberet tu.....indulgen....sedapnye

[PCL] said...

salam,

huh! macam2 la nama kek skang ni....pcl ketinggalan sungguh, kalau ada pon terus ngap jer tanpa bertanya apakah namanya kek yg diberikan...

msredcheesecake said...

Msred pun ngidam... Msred banje dia makan dia banje msred, bule? Hheeee...

nazihan ali said...

secret recipe kan.. hehehe..nyum2.. kb suka cheese cake

Eena Arrina said...

wahh..sedap gak kek uh :P nak makan je..taknak belanja :P

Hanih Borhan said...

adoiii, b'gelojak perut tengok gambaq kek secret...hu3

aimie amalina said...

huwaaaaaaaaaaaa
mimi pon minat indulgence gak
heeeeee

Juliet_iRa~" said...

waaa sedapnya kak...;)

teringin gak ni..huuu...kek SC mmg sdp2..y durian2 tu pon sedappp..

fairy.,. fairy said...

sedap... last week baru jer makan....