kaklimah

kaklimah

Tuesday, 4 October 2011

eeee..gatalnya kau!

assalamualaikum wbt semua :)

mula2 skali kaklimah nk mtk ampun dan maaf dr semua sb mase xcukup sgt nk p jenguk blog korg..tp kaklimah try jgk p jenguk sekejap2 n drop komen skali ^_^
bz sket 2 3 hari ni, ke sana ke sini..entry p0n xsempat nk bwat yg baru..ni baru ad kesempatan nk bwat entry baru..fuuhhh lega, dah byk hal yg setel, tp still ad yg blm selesai lg..xpe, kaklimah tgah berusaha setelkan semua hal..insya allah, xlame lg siap semua perkara :)

okeh.xnak ngarot pnjg2..ad satu cite kaklimah nk cite kt korg

b4 tu, kaklimah nk tny sape yg xpenah naek ktm????
tipu laa kan kalo ad sape2 yg xpenah naek ktm 
mase korg naek ktm tu, penah nmpk x yg ad coach yg spesel, dye letak sign kaler pink gituuu mention hanya utk wanita????





haaaa..2 sign utk coach wanita tuuu..wanita sahaja ok..i repeat..WANITA SAHAJA

tapi laaa kan..ad jgk kaum adam yg xreti membaca *mungkin dye betol2 xreti membace* ok fine..xpe..dimaafkan


>>>>>>> alkisah ny, semalam dlm kol 10pg, kaklimah naek ktm dr serdang nk p seremban..ad temuduga terbuka anjuran jobmalaysia *biase laa..tgah cari keje laa katekann*
smpai kt stesen kajang, ad laa sorg laki ni masuk kt dlm coach wanita sahaja ni..dan duduk kt depan kaklimah

n kebetulan waktu tuu, kt sebelah kaklimah ad sorg wanita tgah susukan baby dye *i mean, breastfeeding*

laki tuu blh dok tgk kt wanita tuu dgn mate xbekelip p0n! siap dok sengeh2 lg
euwwwww! gatal nya kau!
meluat betol kaklimah tgk lahh!

dah laa msuk koc wanita sahaja..dok tersengeh2 plak tgk org dok susukan anak yg lapa dok meraung *tyme kaklimah mle2 masuk, memg dah tgah meraung dah*

msti ad yg ckp, wanita tuu p0n, tgu2 laa smpai rmh nk breastfeeding p0nnnnn..betol takk?
hakikatnya, memg wanita tuuu dh cuba sedaya upaya bwk susu botol bg anak dye, tp anak dye xnak susu botol..n baby dye p0n dh lame gile meraung, b4 kaklimah masuk ktm tuu lg *ibu mane yg sgup dgr anak dye meraung lame2..ye dak?*

itu laa gne ny bile ad coach yg telah dikhaskan utk wanita sahaja..kot2 emergency nk bg susu kt anak kecik, xkan nk bg susu badan kt dlm koc yg becampur dgn lelaki..betol takk?

yg lelaki p0n, dh tau memg dh khas utk wanita, bwat ap lg nk masuk koc tuu..yg sebelah lg tuu kan ad..bkn susah sgt p0nnnnn

p/s : smpai nilai, wanita tuu p0n turun..n laki tuuu, still lg kt dalam koc wanita

25 comments:

msredcheesecake said...

Apa nak buat dgn lelaki buat2 tak paham ni? Geram betul...

BiQa HatmiN said...

haha..itu dia kak limah sudah balik...

nurfatiha blacky said...

had duiiii

Cik Sara said...

wee..sara tak pernah masuk lagi ktm coach untuk ladies ni.. Maklumlah..setahun sekali je turun KL tu..heee...

aleen aiden said...

sakit hati dgn org xreti bahasa mcm nih.hu3

NM02 said...

dorg buleh wat muker selamber.. penyepak je sekali

Amy Syaquena said...

memang sakit hati bila berdepan dengan orang cam nie...


p/s: follow sini , salam kenal dari Sinar Raudah

lieynanilaz said...

memang x reti malu tul lelaki tuh!!

aimie amalina said...

grrrrrrrrrrr
geram je bace entri ni aihhhh
betol
demem ni saje gaknye
buta urup plak tetibe kan
dh tawu coach wanita
'haizzzzz
siannyela kat ibu dan anak tu
ish2
geramnyeeela mimi!

Bally Da Shoe said...

Sayapn penah masuk coach waniita.. tapi...tapi... saya mmg taktahu ada coach wanita.. dan..dan.. saya tak tgk org breastfeeding... tangan saya dekat atas saja... raba org pun tak... Ok tak mcm tu ^^,

Anamarza said...

mungkin dia lupa jantina dia apa kot...tak pun anggap je la dia rabun tak perasan tu coach tuk wanita, pasal pandang2 tu kita bersangka baik je la dia teringat zaman dia nyusu kecik2 dulu :)

Faaein Talip Roy said...

eeee... tak suka bila jumpa situasi macam tu.. lelaki tu mesti saje je masuk koc tu.. padahal terang lagi bersuluh koc tu untuk wanita.. tak sukalah bila jumpa lelaki macam ni..

p/s: tunggulah.. lepas ni gambar lain plak kot.. ehehehe. =P

azu said...

huhu..tingat iklan radio.drama kt ktm la..sorang mamat tu tersengih2 kt sorang awek lawa. pastu awek tu tegur dia..atas bibir abg tu ada apa?jwb laki tu ade misai..awek tu tanya lagi, kt bwh mulut abg tu ade ape? jwb abg tu ade janggut la..awek tu terus terjah..kalo dh tau awak tu laki, pasai pa dok kt cabin for ladies ni?tak malu ke..
hehe..azu xpenah naik lagi sejak amik result spm kt perlis..tingin nk masuk cabin 2 ladies..hee

ieda said...

huhuu kita x pernah naik kete apiiiii huhuhu

sekamar rindu said...

salam..

peraturan yg ditetapkan dah cantik..tapi masih ada yg tak ikut..ishh

NA said...

Belum pernah naik lagi yang koc wanita.

Lelaki tu pun pandanglah kat tempat lain atau pindah duduk jauh sikit daripada perempuan tu.

-wina1979-

ekabukanmakcikkau. said...

euwww tak malunya . kusut betul lah mamat tu dah ahh tak henseng . eh ye ke tak henseng hah ? hahhaa

Saiazuan said...

x gentle la laki mcm tu.. ish~

khaifaiz said...

tak patut sungguh la... kasi bakor jer

Edy Zaidi said...

masa mula2 implement koc wanita ni, ppernah gak ternaik sbb xperasan sign pink tu...stakat tampal sticker kecik kat pintu mmg xperasan...tp skrg dah penuh sana sini warna pink, kalau naik jugak, mmg sengal la kan

Zul Fattah said...

dgan adanya coach ini, dapat r kita menjaga maruah wanita dan privesi mereka..
tp klau laki yg join skali.. kasi pukul je..

NahDaTuLIzaH said...

haah la..kalau naik ktm koc wanita mesti ade gek lelaki terselit. buat-buat tak paham ler tu..

JIJI YU said...

mase aku dok iversea itu hari..yg pompuan gatal bebeno naik koc laki..

Run Away said...

lelaki memang gatai ar...hek...;d

Eza Boom Boom :) said...

tak malunya lelaki tu.. huisshh. tak consider lansung.

Singgah dari blog sambal belacan :D